IES Antoni Maura

PROJECTE  TOTEM COMPTE 2015

TOTEM_COMPTE

 

Recordant Sant Joan a la Fundació Pilar i Joan Mirò...
Projecte didàctic  TOTEM COMPTE 2015
Edició: Esperanza Duarte
Departament de Dibuix IES Antoni Maura amb la col.laboració de l'equip educatiu de la FPIJM.


PROJECTES DEPARTAMENT DIBUIX

EXPOMAURA 2013

alt alt alt alt alt alt

 

PROJECTE DIDÀCTIC

"CONTES" 2012/2013

Batxillerat d'Arts de l'IES Antoni Maura

Tallers d'obra gràfica de Joan Miró

Durant tot el curs, a l'assignatura de Dibuix Artístic II l'alumnat ha anant elaborant una sèrie de dibuixos que reinterpreten personatges i contes populars infantils. Prenen com a punt de partida relats breus que utilitzen un llenguatge senzill i de fàcil comprensió. Les seves imatges no presenten un gran nombre de personatges, ni se centren en el desenvolupament d’històries.

Representen tan sols una acció i s'han elaborat expressament per a la creació d'una sèrie de serigrafies que han estat possibles gràcies a la col·laboració institucional, aprofitant els recursos que l’ensenyament artístic públic de l’IES Antoni Maura i els Tallers Gràfics de la Fundació Pilar i Joan Miró han posat al seu abast.

A través dels seus contes visuals l'alumnat ha aprofundit en els conceptes d’art urbà i pop art, i ha desenvolupat una actitud crítica, irònica i autònoma davant la seva realitat social. Tota crítica social implica una idea de gaudi o de desenvolupament humà, unida a un ideal de com hauria d’organitzar-se una societat o bé com haurien de comportar-se els seus membres per tal d'aconseguir la felicitat o bé el desenvolupament del potencial humà.

Els alumnes participants a la mostra que es realitza als Tallers Miró són:

Marina Bergas, Tania Capó, Jim Castillo, Alba Mickaelly Da Silva, Andrea Garau, Marc Gomez, Diocles Laime, Nabila Mahayub, Irene Martínez, Maria Teresa Navarro, Ascensió Porcel, Carlos Santana i Gabriel Vich.

Més informació

EXPOSICIÓ BATXILLERAT D'ARTS A S'ESCORXADOR

Més informació

EXPOSICIÓ A BOLI

aboliMés informació

 

EN PROJECCIÓ. de jocs, cabelleres i intervencions en el paisatge

Invitaci_EN-PROJECCI

IMG_7325

Més informació

PROJECTE HIVERNACLE 2010

hivernacle

 Més informació