Home

Participació a la final estatal First Lego League

PARTICIPACIÓ A LA FINAL ESTATAL FIRST LEGO LEAGUE

Dia 18 de gener un grup d’alumnes de 2n d’ESO participaren a la final de la First Lego League que es va celebrar a Logronyo.

IMG-20170319-WA0014

 

L’alumnat va arribar a la final després de ser els guanyadors de la competició de les Illes Balears. La participació en el concurs va ser una proposta del professorat de robòtica que pensaren que aquesta seria una bona experiència.

Al concurs estatal hi participaren 52 equips, l’equip de l’IES Antoni Maura, anomenat Maura Allies, estava format per 14 alumnes i exposaren a la final una solució innovadora per aplicar teràpies amb animals als centres educatius, també hagueren de realitzar proves on els robots de Lego havien de superar diferents reptes.

Ha estat una experiència molt profitosa per a l’alumnat, que ha après valors com el treball en equip, l’aplicació de la tecnologia a solucions socials i el repte que suposa enfrontar-se a jurats que valorin la teva feina.

Els donam l’enhorabona, per a nosaltres són el millors!

Una vegada més, volem donar les gràcies als patrocinadors que han col·laborat amb nosaltres per fer possible aquest viatge:

IMG-20170318-WA0034logos 2

 

 

IMG-20170319-WA0010

Organismes públics: Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres (Conselleria Educació i Universitat), Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa (Conselleria Educació i Universitat) i Escola politècnica de la UIB.

Empreses i entitats: SAMPOL, PCBOX, Robotix Mallorca, Viajes Kontiki, Fundación Scientia, Espardenyeria Llunes, Lord Perrum, Col·legi de Llicenciats de les Illes Balears i donants particulars.