Home

Compra-venda llibres de segona mà

 COMPRA-VENDA DE LLIBRES DE SEGONA MÀ

La Comissió de compra i venda de llibres de 2a mà s'encarrega de gestionar la recollida de llibres utilitzats i la seva compra per part de l'alumnat.
El servei està destinat  a l'alumnat presencial de diürn.
Les coordinadores són Na Joana Maria Monserrat jAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  del departament de Català i Na Cristina Bibiloni del departament  de Biologia i Geologia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Durant tot el curs 2017-2018  ens podeu trobar tots els dimarts i dijous durant el 1r esplai (09:50h a 10:10h) a la biblioteca.
 
 

Procediment de la recollida de llibres:

Després del lliurament de notes del mes de juny i setembre s'estableix un calendari, prèviament anunciat amb cartells, pàgina web i a les notes, perquè els alumnes puguin deixar els llibres a la Comissió de LLibres per a la seva venda a altres alumnes del centre.
S'omple una fitxa adjudicant codi i preu a cada llibre lliurat i es proporciona una còpia. L'assignació del preu varia entre 5, 10 o 15 euros segons l'estat de conservació del llibre.

 Procediment de la venda de llibres:

Els llibres es posen a la venda immediatament després dels dies de la seva recollida. Per evitar aglomeracions es repartiran números per estricte ordre d'arribada. NOMÉS ES LLIURARÀ 1 NÚMERO PER PERSONA QUE PERMETRÀ COMPRAR 1 EXEMPLAR DE CADA LLIBRE (excepcionalment s'admetrà 1 número en el cas de germans).

La Comissió no garantitza que es puguin comprar tots els llibres ja que només podem oferir a la venda aquells llibres que ens han lliurat els alumnes, per això recomanam venir amb bastant antelació a l'hora d'inici de la venda.

Procediment del pagament de llibres venuts:

A partir del mes de Desembre en endavant, prèvia introducció de totes les dades de compra i venda a una base de dades, es procedirà al pagament dels llibres venuts. Prèviament es realitza una campanya informativa dels dies de pagament amb cartells al centre o cridades telefòniques/comunicació via email per als alumnes que ja no estan al centre.

El pagament del valor dels llibres venuts només es realitzarà als pares o tutors legals de l'alumne del qual tenim la fitxa de lliurament (cal mostrar DNI). Els alumnes hauran de dur l'autorització que prèviament li haurem entregat degudament omplimentada i signada pels pares o tutors legals per poder recollir els diners.
 

DATA LÍMIT PER COBRAR ELS DINERS : ABANS DE LES VACANCES DE PASQUA

LA COMISSIÓ NO ES FA RESPONSABLE DE LA PÈRDUA O ROBATORI D'AQUESTS DINERS UNA VEGADA ENTREGATS

 
 

Procediment de la recollida de llibres no venuts:

S'avisarà als alumnes els llibres dels quals no s'han venut mitjançant cartells, pàgina web i cridades telefòniques o emails (en el cas dels alumnes fora de l'IES) perquè venguis a recollir-los.

DATA LÍMIT PER RECOLLIR ELS LLIBRES NO VENUTS: PASQUA

Els llibres que no es venguin a recollir passaran a disposició de la Comissió de Llibres per a la seva utilització en préstec
    

LLISTAT ALUMNES QUE NO HAN PASSAT A RECOLLIR ELS DINERS: CAMPANYA 2015-16  

 

  

 

    

 

 

 

 

 

 

 

llibres